Ochrana osobných údajov


Súhlas so spracovaním inform údajov v zm. zákona 18/2018 Z.z. a nariadenia európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679


Prevádzkovateľ firma KOVACO , spol. s r.o. spracováva vaše osobné údaje v rozsahu:

Fyzická osoba: titul, meno, priezvisko, adresa bydliska, telefónne číslo, emailová adresa
Právnická osoba: názov firmy, fakturačná adresa firmy, IČO, DIČ, dodacia adresa firmy, telefónne číslo, emailová adresa

účel spracovania: vystavenie daňového dokladu, kontakt so zákazníkom, plnenie zmluvy

Účel spracovania vašich osobných údajov
Osobné údaje spracovávame za účelom vystavenie daňového dokladu, kontakt so zákazníkom, plnenie zmluvy

Súhlas poskytnutý na marketingové účely je dobrovoľný. Je však nevyhnutný na to, aby sme vám mohli posielať individuálne ponuky produktov a služieb. Bez takto poskytnutého súhlasu vám individuálne ponuky produktov a služieb nemôžeme poskytovať.

Zdroj vašich osobných údajov
Osobné údaje uvedené v predchádzajúcom bode získavame priamo od vás. Tieto osobné údaje ste zadali na webe, prípadne ste ich uviedli na ďalších dokumentoch.

Ako dlho budeme spracovávať vaše osobné údaje
Osobné údaje budeme uchovávať v súlade so zákonom o archívoch a registratúrach, zákonom o účtovníctve a zákonom o DPH po dobu 10 rokov nasledujúcich po roku, ktorého sa to týka (rok, kedy bola vystavená posledná faktúra).
Ak nie ste, ani sa nestanete klientom spoločnosti, váš súhlas bude v platnosti 10 rokov od udelenia alebo do momentu, keď ho odvoláte.
Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané, ale iba v rozsahu a na účely, pre ktoré podľa právnych predpisov nie je potrebný súhlas.

Kto môže mať prístup k vašim osobným údajom
Osobné údaje neposkytneme tretím osobám okrem sprostredkovateľom:

Pre našu spoločnosť spracuvávajú údaje nasledovní sprostredkovatelia

MRK Maxim s.r.o., Jastrabá 114, 967 01 Jastrabá
GARANCIA SECURITY GROUP s.r.o., Zimná 14631/10, 974 05 Banská Bystrica

Aké sú vaše práva pri spracovávaní osobných údajov
Riadne spracúvanie vašich osobných údajov je pre spoločnosti v Slovenskej republike dôležité a ich ochrana je úplnou samozrejmosťou. Pri spracúvaní osobných údajov môžete uplatniť nasledujúce práva:
 
Informácie o spracúvaní vašich osobných údajov
Informácie zahŕňajú hlavne: identifikáciu a kontaktné údaje správcu, jeho zástupcu a prípadne aj zodpovednej osoby, účely spracúvania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcu alebo kategórie príjemcov osobných údajov, informácie o prenose osobných údajov do tretích krajín, obdobie uchovávania osobných údajov, oprávnených správcov, zoznam vašich práv, možnosť obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov, zdroj spracovávaných osobných údajov, informácie o tom, či a ako dochádza k automatizovanému rozhodovaniu a profilovaniu.

Právo na prístup k osobným údajom
Máte právo na potvrdenie toho, či osobné údaje sú alebo nie sú spracúvané a ak áno, máte prístup k informáciám o spracúvaní, kategóriách dotknutých osobných údajov, príjemcoch alebo kategóriách príjemcov, období uchovávania osobných údajov, ako aj právo na informácie o vašich právach, o práve podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov, informácie o zdroji osobných údajov, informácie o tom, či dochádza k automatizovanému rozhodnutiu a profilovaniu, informácie a záruky v prípade prenosu osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie. Máte právo na poskytnutie kópií spracúvaných osobných údajov.

Právo na opravu
Spracúvame vaše neaktuálne alebo nepresné osobné údaje? Zmenili ste, napríklad, adresu bydliska? Prosím, informujte nás o tom a my osobné údaje opravíme.
 
Právo na výmaz (právo byť zabudnutý)
V niektorých zákonom stanovených prípadoch sme povinní vaše osobné údaje na váš pokyn vymazať. Každá takáto žiadosť však podlieha individuálnemu hodnoteniu, pretože aj spoločnosť KOVACO spol. s r.o. má povinnosť alebo oprávnený záujem ponechať si osobné údaje.

Právo na obmedzenie spracovania
Ak si želáte, aby sa vaše osobné údaje spracúvali výhradne na najnutnejšie zákonné účely alebo si želáte osobné údaje blokovať.

Právo na prenositeľnosť údajov
Ak si želáte, aby sme poskytli vaše osobné údaje inej spoločnosti, odovzdáme vaše osobné údaje v zodpovedajúcom formáte vami určenému subjektu, ak nám v tom nebudú brániť žiadne zákonné alebo iné významné prekážky.

Právo uplatniť námietku a automatizované individuálne rozhodovanie
Ak zistíte alebo sa domnievate, že osobné údaje spracúvame v rozpore s ochranou vášho súkromného a osobného života alebo v rozpore s právnymi predpismi, spojte sa s nami a požiadajte nás o vysvetlenie alebo odstránenie nevhodného stavu. Námietku môžete tiež uplatniť aj priamo proti automatizovanému rozhodovaniu a profilovaniu.

Právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov
S vaším podnetom alebo sťažnosťou ohľadom spracúvania osobných údajov sa môžete kedykoľvek obrátiť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky so sídlom na adrese Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Kde môžete práva uplatniť a sú tieto práva spoplatnené?
Jednotlivé práva môžete uplatniť v spoločnosti, a to telefonicky na linke: 045/672 65 55, mailom: kovaco@kovako.sk alebo písomnou žiadosťou zaslanou do sídla spoločnosti na korešpondenčnú adresu: Kovaco, spol. s r.o, 966 41 Veľká Lehota 210

Všetky informácie a vyjadrenia k právam, ktoré uplatníte, poskytujeme bezplatne.

Za aký čas môžete očakávať odpoveď od spoločnosti?
Vyjadrenia a prípadné informácie o prijatých opatreniach vám poskytneme čo najskôr, najneskôr však do jedného mesiaca. V prípade potreby a s ohľadom na zložitosť a počet žiadostí môžeme túto lehotu predĺžiť na dva mesiace. O predĺžení, vrátane uvedenia dôvodov, vás budeme informovať.

Ako môžete odvolať súhlas so spracúvaním osobných údajov?
Súhlas so spracúvaním osobných údajov je založený na princípe dobrovoľnosti. To znamená, že ho môžete kedykoľvek odvolať.

Čo má odvolanie súhlasu obsahovať?

  • Kto odvolanie podáva. Uveďte, prosím, vaše meno a priezvisko, adresu bydliska a dátum narodenia, aby sme vás vedeli identifikovať.
  • Komu odvolanie podávate.
  • Informáciu, že si neželáte, aby sme spracúvali vaše osobné údaje.
  • Váš vlastnoručný podpis.


Akým spôsobom môžem odvolanie poslať?

  • Odvolanie súhlasu so spracúvaním osobných údajov je možné poslať v písomnej podobe, a to preto, aby sme mali o vašom odvolaní riadny záznam. Odvolanie nezabudnite podpísať.
  • Písomným vyhlásením poslaným na korešpondenčnú adresu spoločnosti.

Výber z produktov

  • Predný trojbodový záves

    Predný trojbodový záves na traktor Vám spolu s prídavnými zariadeniami KOVACO zvýši využiteľnosť Vášho traktora po celý rok. Stabilná konštrukcia a jednoduchá montáž na traktor sú jeho veľkou prednosťou. Vyrobený je presne na mieru a spolu s traktorom tvorí jeden celok.

  • Radlica pre traktor zadná

    Radlica je určená na odhŕňanie sypkých materiálov a počas zimného obdobia, snehu z chodníkov a iných plôch s možnosťou hydraulického vyklonenia. Radlica je vybavená gumovým alebo HARDOX-ovým britom.

  • Vidly na guľatinu

    Vidly na guľatinu sú určené predovšetkým na manipuláciu na drevoskladoch alebo pílach. Veľmi silná konštrukcia predurčuje toto zariadenie na všetky aplikácie.